Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

söndag 15 april 2012

CITRUS TRÄD FRÅN SICILIEN

God morgon! God morgon!

Hoppas ni har haft en underbar dag igår ...för det har jag haft!
Tillsammans med min bästa kompis Christina och hennes yngsta dotter var vi på ett nytt (för mig) blomsterhandel och jag fick gå omkring och önska mig vad jag ville ...bara och peka och få det...precis som men små barnen ;o)
Det blev detta CITRONTRÄD som var bara helt underbar!
Vilken doft från blommorna! Vilka stora citroner!
Tack min kärra vän, tack för födelsedags-presenten från er, äntligen äger jag en citrus planta, ska ta bra hand om den !


Några pelargoner och en lagerblad-planta blev det också...kunde bara inte gå ifrån dem...


Lördagens kalas var lyckad, tårtan smakade lite jordgubbar...jag var tvungen att pudra de med florsocker, jordgubbarna smakar inte mycket nu ...i april, man måste vänta enda till midsommar tider för att riktigt njuta av både doft och riktig jordgubbs-smak!


Var väldig rädd att köttet skulle bli för salt... men det gick bra , ingen blev "extra" törstig efter maten...hoppas gästerna tyckte om all mat de fick smaka. Ett tips för nybakade brödet : Lägg på lite SESAM frö på degen innan du bakar brödet...det blir en SUCCÉ , jag lovar!TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

  1. Ja, lycka är ett citronträd! Har precis tagit av vintertäcket från mitt och hittat massor av knoppar!Så jag hoppas på många citroner! Hälsningar Lila-Christina

    SvaraRadera
  2. Cu ce ocazie ai facut "kalas" acasa de eu nu stiu?????
    Tu "trebuie" sa raportezi totul :-0 !!!!!!
    Te pup Mama.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...