Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

tisdag 12 februari 2013

Byrå - del1

Jag passade på nu när jag hade min ledighet och nu när det äntligen kändes rätt och tog upp den här gamla byrån från källare och kollade noga om det skulle gå att förändra ...


Byrån är ett ärvegods från min mans farbror, som har blivit ganska hårt använt i många år med en smink spegel ihop-spikat på den ( den som blev vit i ett annat inlägg...)


Mycket skavanker och många skador i trädet inte bara över lacken...


De 15 st. fina beslagen har jag putsat väl...men 2 av dem kunde jag inte få den pga nitar och skruvar som gick av förr i tiden när farbrodern fixade byrån...så jag gjorde mitt bästa ...och tog fram lack bets av den sorten jag använde förr , vill du se det så får du gärna kika in 


Eftersom byrå-lådorna är svåra att använda...bara en kan låsas...så har jag tänkt att det skulle passa bra att ha såna saker som man använder sällan och kanske ligger utspridda på 3 olika ställen i huset.
Dukar , små spets dukar, ljus, bestick och gamla fotografier...TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

 1. Spännande!
  Om lådorna är tröga kan jag tipsa om att vaxa dem på kanterna som går emot byrån med ett stearinljus eller om du har bivax. :-)

  Hjälper inte det kan du hyvla av kanterna, det kan vara så att träet svällt om byrån stått någonstans där det varit fuktigt.

  Lycka till!

  Vill se fortsättningen :-)

  Kram Helene

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Helene! Det ska jag prova!
   Kram,Karla.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...