Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

onsdag 1 augusti 2012

Ny rosrabatt

Hej!
Jag fick lite pengar från min gamla granne Ingalill för jag var sååå snäll och hjälpte henne när hon var dålig en natt...vi åkte in till akuten och fick vänta till 04 på morgonen för att få veta att hon lider av ångest för åldersbesvärr...balansfel som alla vi kommer förmodligen att drabbas om vi blir så gamla.

Ja....och vad gjorde jag med pengarna, tror ni? Jag köpte mig 3 rosor : En New Dawn ljus rosa, en vit New Dawn och en röd Habanero ros!
Men...hade ingen plats till dem så...jag satte igång och grävde!


När mannen kom hem  så skakade han på huvudet och undrade: när jag ska lugna mig nån gång (?!)
Vad menar han med detta...han slapp ju gräva!


Den vita klätterrosen New Dawn växer lite långsamt men skall dofta gott och blomma länge! Härdig till zon 4 och kan bli upp till 3 meter lång. Jag valde en plats framför växthuset, framför en av mina Scherminbuskar
tillsammans med den lilla Habanero rosen som är en buskros som skulle kunna klättra lite den med om den trivs, vill säga.


Den rosa New Dawn jag köpte är en klätterros som ska dofta svagt , skall vara rikblommande med fyllda blommor och härdig till zon 5. Den bästa klätterrosen , enligt många!


Om ni kikar hos mig dem här dagarna framåt så ska ni få se hur underbart fina rosorna har blivit efter min plantering, har aldrig varit så glad och nöjd ...när jag har sett en färdig resultat av mitt arbete!

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

4 kommentarer:

 1. Servus draga,
  Pentru ca esti asa buna la suflet si cu banii care i-ai primit te-ai gandit sa cumperi flori,asta o sa.ti aduca satisfactie si bucurie.Bravo draga mamii.Ti-ne-o tit asa.Ma bucur nespus ca ai o inima buna.Te imbratisez cu mult drag Mama

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med lite nya rosor!
  Kram Malena

  SvaraRadera
 3. Inte ska han väl muttra när det blir mindre gräsmatta att hålla ordning på!Och rosor är så vackra så de kan man väl inte ha för många av?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...