Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

torsdag 2 augusti 2012

New Dawn

Hej!


Ja...jag köpte mig äntligen favorit rosen :NEW DAWN...den ljus rosa sorten...min favorit färg föresten...men den dog för mig...först...
för jag tog ut rosen alldelles för tidigt och planterade den i tron att den skulle klara sig tidigt på våren
:o(

Så jag "begravde" den lilla plantan och köpte en annan ...nee... det blev visst två stycken (!) en till som var "kritt vit" i färgen med samma namn : NEW DAWN!
Om ni läser förra inlägget så förstår ni nog vad jag menar ...till slut ;o)
Den här vita sorten ( New Dawn ) längre ner ... är planterat framför SCHERMIN-buskarna och vid "fötterna" på den "kritt-vita rosen"växer den röda buskrosen Habanero ...som jag kommer att visa i nästa inlägg om ni orkar följa det imorgon med.
Tycker ni att jag upprepar mig?
Det beror på att jag uppdaterar ...flera gånger så att när jag behöver kolla senare då kommer det viktiga informationen om rosorna lite "snabbare"till mig!
Jag måste hitta på ett bättre sätt att få fram mina info, eller hur?TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

  1. Så det finns en vit sort också. Man lär sig nåt nytt nästan varje dag här på bloggarna. Jag köpte också min ljusrosa New Dawn nu i år . De är söta. Hoppas de växer och blir stora fort.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara bilder!
    Kram Malena

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...