Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

torsdag 29 mars 2012

Skilla-krans del 2


Hej!

Jag hittade de här tak-löken i rabatterna, det verkar att det är ju 2 sorter...men hur? Jag hade inte det ...2 olika sorters taklök i trädgården... Kan det vara så att de röda bytte färg för att de stog på ett annat ställe och platsen var kanske för blött så att de ändrar "skepnad" ?


Hur som helst...jag sparar de så länge i den här fina aluminium "gryta" som jag hittade på mina loppis-rundor på Erikshjälpen. Lite leka-kulor på botten och in i växthuset så länge så att de får lite extra värme nu när solen skinner på dagarna och värmer så härligt ! Grytan har inga håll i botten så ska jag kanske vara försigtig med vattningen...


Vet inte om jag orkar putsa fönstren i växthuset... jag gjorde det ganska bra i höstas...kanske räcker det med det. Jag vet att man ska göra det både höst och vår för att man ska slippa alla lösen som angriper växterna , vet ni hur viktigt är det? Hur gör ni som har växthus?


Den lilla snödroppe-hjärtat är ju inte så hållbar...men fin ändå när det torkat...jag kommer med nya bilder på både skilla och snödroppar-kransarna som torkade kransar.Förresten...jag fick klippa hjärt-stommen i ändarna för att kunna trä varje snödropp-huvud igenom stålet...om det är nån som undrar hur jag gjorde det smidiga hjärtat ;o)
Ha det gott till dess!

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

1 kommentar:

  1. Så fina dina blomkransar blev - både scilla och snödroppsvarianten. De är så söta där de hänger på dörren.

    Kram

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...