Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

lördag 6 april 2013

Vit skönhet


Tänk att jag lyckades behålla den här fina blomkrukan i så många veckor...
 

Nu har jag iförsig bara en blomma kvar...och den är jätte fin, fast inte vit längre, den har ju min favorit färg "vår grönt"
Det är kanske så att den skiftar i grön bara att för att blomkvisten börjar bli lite gammal...men vad gör det, växten överlever hos mig i mitt lilla torr-luft hus ändå!
 
 

Har funderat att skaffa mig i framtiden en luftfuktare...men än så länge kör jag med vanliga porslin behållare över elementen, för en luftfuktare är ju fortfarande för dyr...men hur många gånger har jag glömt att fylla på med vatten...hmmm, det upptäckte jag när jag var sjuk i influensa och inte kunde andas på flera dagar...alldeles för torr luft vi har i våran hem.
 
Är det någon av er som använder en luftfuktare ?
 




TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

1 kommentar:

  1. Jag tänkte att jag var trött på vitt efter all snö, men din blomma är ändå så vacker! Här har vi ingen tork-tumlare eller -skåp så jag hänger tvätt i rummen (när inte gäster är på gång) och det tillför fukt till luften. Liksom de stora vattenkannor jag alltid har stående på golvet vid elementen.Men visst blir det torrt ändå om vintern...

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...