Tillagar ni paprika i ugn eller på elden från grillen?
Grillen är bäst , tycker jag
då får man det rökiga smaken på köpet!
Ugnen duger med ...på vintern!
;o)
Nee då , det går bra med ugnen med, bara man ser till att man tar hand om de "brända" paprikorna" under lock , för att få bort det svarta skalet.
Det smidigaste sättet, tycker jag, är att använda sig av plastfolie och lite salt, man lägger det bara över skålen med dem varma "brända" paprikorna, väntar i en kvart och sedan går det så smidigt att ta bort skalet med hjälp av en skalkniv, till exempel.
En dressing gjord på vinnäger , olivolja och salladskryddor gör susen!
Kallt... bredvid en grillad måltid...ja HIMMELSKT!
TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar