Mynta,persilja, oregano, libbsticka och fransk dragon är det mesta jag plockar från mina pallkragar och torkar varje höst till mina köttsopor, köttgrytor eller grönsaksblandningar.
Bara man ser till att örterna inte torkar i solen så går det helt utmärkt att binda dem och hänga i köket till exempel, där är det lagom varmt och torrt.
i år har jag använt mig av min nya tallriksställning...så lätt och inte alls iväggen för allt man har framme i ett kök.
Förre och efter...två buntar med libbsticka från frön ...otroligt väl doftande och mycket fräscht i en grönsak eller köttsoppa jag brukar ha en gång i månaden.
Använder du också libbsticka i din matlagning ?
Annars är det inte så vanligt i den svenska husmanskonsten.
TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!
Dina torkade örter hänger snyggt i nya tallriksställningen. En lyx att ha till härliga vintermåltider.
SvaraRadera