Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

tisdag 10 februari 2015

Gracie och Sudden

Hej! Hej!

Det kanske är dags att visa upp lite av mina allra favoriter bland mina (tre) djur...först den dominanta och ganska skygga Gracie som vet alltid vad hon vill och med sin blick bestämma plats att sova eller när det är dags att aktiveras!
Dominansen fick jag se direkt när hon blev vuxen , hon visade tydligt att aktiverings minuterna var ju för få...och eftersom hon började visa sin avsky ( genom att bajsa under en hel vecka på min sida av sängen ) ...så fick hon bli utekatt , fast hon var såååå dyr som kattunge och vi var rädda för att bli av med henne.
Men...jag undrar verkligen om någon kan komma nära Gracie...hon är bara still när hon kollar småfåglarna och när hon sover under trappan.Åt andra sidan så har jag min favorit hund (?!) , min första och enda hund ;-)
som förgyller min vardag med sina "trick"... Han kan hålla på och "lång-blänka" på mig när det är dags för långpromenaden eller mat...vissa gånger följer han efter en ganska tätt och trycker med nosen för att skynda på att ta på sig och gå ut!
 Det konstiga är att varje gång han visar sina häftiga sidor , så tycker jag är lika roligt som första gången...och pratar alldeles för mycket om det till min man , till ex...kan inte låta bli, så mycket jag fortfarande gillar hans valpiga sätt att vara.


Visst är han "go" min lilla tjockis!

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

  1. Vilka sötnosar du har! Har själv tre katter som förgyller min vardag och alla tre har sina egna små påhitt :)

    SvaraRadera
  2. Det blir aldrig ensamt med djur i familjen. Alltid är det nåt

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...