Hej!
Gillar ni kiwi?
Kanske inte så särskilt, eller hur?
Ett bra sätt att äta de är att göra fruktläder ...det är något slags raw food ...eller fruktgodis i torkat form.
Utan socker , kanske bara lite honung ifall kiwin är inte så mogna.
En matberedare, en kastrull och en "slickepott" är allt man behöver!
När man har lagt den ljumma smörjan på bakplåtspapper i ett tungt lager, då kan man räkna med ett par timmar med öppet ugn på 50 grd, så kan man verkligen smaka gott lite surt C-vitamin rik "healty" godis-rem.
Jag har hört att fruktläder gjorts bäst på bär som jordgubbar, blåbär eller hallon.
Fruktläder har jag aldrig tidigare hört talas om, men som vanligt lär jag mig dagligen något nytt ute i bloggvärlden.
SvaraRaderaJa...när jag bjöd mina 3 arbetskamrater på skiftet...så undrade de om jag har med mig flugfångare i burken! Konstig nog, alla tyckte om smaken!
Radera