Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

onsdag 3 juli 2013

Peppe

Min (våra) första katt PEPSI som kallas ibland för PEPPE för att tydliggöra att han är ju en hane...är riktigt "med" alltid med oss i trädgården ...eller för det mesta... i köket.
Där mat finns ...han finns.
(kanske inte så konstigt.)


På kvällarna så springer han in så fort han hör altandörren...med större fart än en hund...hoppas han har starka ben , för i den takten han slänger sig över trappstegen...ja...man undrar om dem håller , han är trots allt i sina bästa år, men brutna ben är inte roligt att ha, ändå.


Ingen bra vakt är han inte, alla katter är välkomna på gården, men fåglarna brukar han skrämma iväg (!), ialla fall när han är ute i trädgården.
Det finns inte bara bra om han...eftersom han är ute på nätterna så brukar han stanna på altanen en stund ...men sen, ger han sig inte , med hjälp av dörr-skrapning så väcker han min man varje natt för att komma in ( detta gör han också om han skall ut...) riktig envis katt han är!


Jag önskar alla en likadan katt som min, en sådan trevlig hanne... Peppe väntar in andras barn från skolan för att få en klapp, han går efter min gamla granne när hon krattar i trädgården, han "fikar" på lotsas när grannarna har ute-besök, han skulle passa utmärkt som dörr-öppnare på vilken institution som helst, ja....han skulle aldrig tröttna på att visa hur trevlig man ska vara mot alla andra varelser!

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

  1. Peppe ser jättefin ut!
    Ha det gott!
    Kram Margot

    SvaraRadera
  2. Så mysiga lyktor! Och vilken ståtlig katthane : )

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...