Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

tisdag 4 juni 2013

Andreas


Min älskade 20 årig har flyttat hemifrån!
Tänk att tiden går så snabbt!
Barnen blir så stora att man blir nästan rädd av att tänka på sin egen tid som går...lika fort...
 

 
Jag fick inte hjälpa till att handla saker till sin nya lägenhet...hmmm ...undrar varför (?).
Han tog med sig sina 2 kompisar och åkte till IKEA för att handla och jag måste säga att jag blev ganska förvånad och stolt över att han klarade handla det allra nödvändigaste man ska ha i ett hem.
 


 
Lite lustigt var att läsa varornas namn Ikea har valt...hoppas det passar bra i grabbens hem och att någon gång han märker att jag var till "nytta" när han bodde hemma...
 


Jag saknar honom oändligt mycket , han kommer ibland från jobbet hem till oss och varje gång har jag lust att "krama ihjäl" honom, så mycket jag tycker om min stora , vuxna grabb... undrar om han verkligen vet hur mycket hans föräldrar älskar honom.
 

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

2 kommentarer:

 1. Vet hur det känns, men vi ska vara lyckliga över att de vill och kan flytta hemifrån ..det vore inte kul annars. Det värsta är att våra bor långt hemifrån, 2 bor i Stockholm 25 mil bort och 1 bor i Ystad 40 mil bort....Men just nu är A hemma på några dagars semester och det är superkul!!! och sen är det ju så roligt att åka och hälsa på dem!
  Må så gott.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Ja samtidigt som man vill ha dem hemma vill man att de ska växa upp och klara sig själva. :-) Mina grabbar har båda två flyttat hemifrån och flyttat hem igen. En av dem bor just nu hemma då han pluggar i Linköping som jag. Den andra sonen pluggar i Västerås och dottern börjar andra året på gymnasiet i höst, så hon bor hemma ett tag till :-)

  Kram Helene

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...