Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

lördag 23 januari 2016

Första inlägget 2016 !

Nu har jag funderat ett bra tag om det är verkligen dags att komma tillbaka till bloggen efter nästan 10 månader av tysthet.
Av flera orsaker som familj bekymmer bland annat jag fick förra våren och den största besvikelse : sommarens skörd ...för att inte nämna : mördar sniglarnas nedkomst i trädgården , som har varit en hopplös ny nedlag som verkligen gjorde att all min energi försvann på direkten.
Så jag tänkte att om jag bara begränsar mig till en bild och en enstaka inlägg i veckan så kanske jag orkar komma tillbaka på riktigt lika glad och positiv som jag alltid önskat att vara på bloggen.


4 kommentarer:

 1. Jag har verkligen saknat dig min bloggvän! Hoppas du hittar tillbaks till glädjen och får ett riktigt bra år, ser framemot dina inlägg. Kan tala om att sista halvan av förra året var ett riktigt skitår även här men nu satsar vi fullt ut att 2016 blir ett superbra år! Största kramarna! /Lotta

  SvaraRadera
 2. Ta tiden/orken/lusten som den kommer. Hoppas du får orken tillbaka :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Inte lätt när det blir motgångar men jag tror du kan hitta både tröst och inspiration här på bloggen. Det är väl perfekt med en bild itaget och inte så ofta. Jag är inte heller så aktiv längre eller rättare sagt jag har haft lite halvpaus och kört igång igen.
  Fy för sniglar säger jag bara.
  Ha en skön söndag
  Annika

  SvaraRadera
 4. Välkomment tillbaka! Jag har också startat igen efter ett långt uppehåll efter en stor operation och lång konvalescens. Tycker just nu att det är jätteroligt att börja blogga igen, men jag vet att det är inspirationen som är drivkraften och man måste tillåta sig att låta bloggandet komma när man tycker att man vill! Helt rätt inställning du har!

  Hejsningar
  Kristina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...