Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

onsdag 23 oktober 2013

Höst 2

Hallo!Hallo!

Det går fortfarande att plocka in massa torrt från skogen...vitmossan är hur fin som helst...bara ligger där bland andra sorters mossa och väntar på att bli ...plockad!Jag tänkte mig något riktigt enkelt den här gången, så varför inte en enkel vit.mossa krans?


Det tar ju inte många minuter att tillverka en sån liten krans, mycket tacksam att ha ute bland annat pynt man brukar ha nu i dessa tider på året, mossa trivs best ute så jag kommer att lägga den tillsammans med ...någon gran i någon kruka, kanske.


Pepsi...som vanligt ...är med och bedömmer mina verk.
;o)


TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

4 kommentarer:

 1. Tänk så mycket naturen har att bjuda och med din härliga kreativitet kan det ju bli nästan vad som helst.

  SvaraRadera
 2. Fantastiskt vacker krans! Nu blev jag sugen på att gå ut i skogen.Du vet väl att det är lav du gjort den av och inte mossa? Vitmossa är, namnet till trots, sällan vit utan oftast grön eller rödaktig och växer på riktigt blöta ställen. Typ mossar och diken. Det är vitmossan, Sphagnum, som sedan blir torv :) Hoppas jag inte dödade din skaparglädje nu... :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha...nu vet jag det! Det är ju det att inte många vågar säga till när man felar och då lär man sig aldrig nåt nytt! Jag har alltid varit tacksam för rättelser...det är därför jag prattar renare svenska(?) än andra , med mindre bryttning. Så Tack för det , det ska jag komma ihåg att det är ju skillnad mellan mossa och lava (egentligen borde jag veta bättre...nu minns jag att man lärde sig detta i skolan och ja , min lava kommer från träden) ;-)

   Radera
 3. Nu var det länge sedan jag kikade in....mycket att göra!
  Så fint och gott du fixat, ser jag i dina inlägg :-)
  Jag är så förtjust i mossor och lavar, underbart!

  Kram Helene

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...