Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

torsdag 18 oktober 2012

Gracie och äpplena på marken


De sista äpplena... plockade!
Ja...jag äter upp dem, har inte fått nån inspiration och lust än...till att göra något sött med dem så...idag är jag lika sur som 
Gracie.Hon spelar lite ointresserad i rabatten när jag plockar äpplena...men jag vet ju vad hon tänker:
"Har DU bett om lov av att ta upp äpplena från marken? Jag har ju dem för fåglarna! Annars kommer jag inte i närheten av dem!"Gör man en äppelpaj...då måste man ha nåt till det...som vanilj-sås eller glass...Har ni ett bra tips?Gracie får inte tag i nån fågel alls ...hur mycket hon anstränger sig! Hon har för korta ben och hon orkar inte lyfta dem tillräckligt högt för att hoppa efter fåglar! Det är ...rasens ...fel . (?)  Birmorna är inte atleter , de är bara gosiga och lite ...mulliga... men de tror säkert att de är geparder eller nåt för de försöker alltid...riktigt roligt är det när de skakar tänder, när de ser en fågel...hur liten eller stor den är ...det har ingen betydelse!

TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

3 kommentarer:

 1. Vacker kisse det där.Det där med tänderna kommer jag ihåg från då vi hade en katt för många år sedan.Fast det är ju bra att hon inte lyckas ta någon fågel.MVH

  SvaraRadera
 2. Några äpplen har jag faktiskt inte kvar eftersom skolbarnen har ätit upp alla på sin väg till skolan. Vilket jag tycker bara är mysigt.
  Vad gott med en härlig äpplepaj, nu blev man alldeles fikasugen.
  Kram
  Helena

  SvaraRadera
 3. Hej Karla,

  Avundsjuka är ju fult, men lite avis är jag på alla som har egna äpplen att ta av. Det går inget vidare med mina äppelträdsförsök i Bergslagen där älgarna far fram som vildar på vintrarna. Kul att läsa Helenas kommentar; en del har älgar och andra har skolbarn. Fast nog unnar jag hennes skolbarn all nyttig frukt.

  Vilken helt fantastiks blick din katt har! Ögonfärgen är ju nästan magisk.

  Ha det så gott
  Kristina

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...