Do you like the pictures to the right of the posts?
Click on them and see more!
You can also choose to read my blog in your own language!

torsdag 31 maj 2012

Calla Zantedeschia Black Star

Hello alla glada människor!

Efter en stormig kväll....jag kan också "få spader" ibland och skriker ut min ilska...som de flesta temperamentsfulla utlänningar gör ...när de blir trängda i hörnet av för många vardagliga problem.

Men nu... efter en orolig natt, en varm dusch och en bra frukost ...så mår jag bättre och hoppas igen på framtiden.Det är bara att titta på den här skönheten och känna att det finns annat i världen, det vackra graciösa och lugna växtlikheten med sina olika fina former!
När jag köpte den så sa min man: "men... ser du inte att det är ohyra på bladen? " Ja...han kan han med ;o)En inomhus växt, men det är inte många som vet att den trivs utomhus från maj till september, tål upp till 5 grader varmt väder.


Eftersom Callan är en knölväxt som har en viloperiod under vintern, så ska man försöka övervintra den genom att låta växten vissna ner helt och inte ska ha någon vatten alls. Knöllen tål att ligga kvar i krukan (det gillar jag) svalt och torrt i upp till 4 månader!
Lite svår att få fram det fina blommorna igen...men försök och se om man klarar av ....för det ska jag!TACK FÖR ATT DU TITTADE IN HOS MIG! JAG BLIR SÅ GLAD OM DU HAR TID MED EN LITEN KOMMENTAR!

1 kommentar:

  1. Haha! växter har en lugnande inverkan så är det nog :)

    Ha det gott!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...